Kiitos kun käytät Leppispuotia!

Kun olet saanut ostoksesi kasaan ja pääset kassalle, verkkopuoti kysyy sinulta nimen, osoitetiedot, sähköpostin sekä puhelinnumeron. Jälkimmäisen tarvitsemme Postin saapumisilmoitusta varten. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Mikäli haluat postia Puotipuksulta myös myöhemmin, voit täpätä itsesi markkinointilistalle. Lupaamme ettemme tukita sähköpostiasi turhilla viesteillä, mutta vinkkaamme uutuuksista sekä ajankohtaisista tuotteista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Voit valita joko paketti- tai kirjetoimituksen. Huomaathan, että kirjeen minimipaino on 250g eikä siitä saa seurantakoodia. Jos pohdit, kummalla toimitustavalla haluat tuotteesi perille, voit laittaa viestiä Puotiin, niin punnitsemme tuotteet puolestasi. Osoite on puoti@pikkuleppis.fi. Postipaketin hinta on 5,90€, kirjeen hinta 3,20€. Ilman toimituskuluja olet aina tervetullut noutamaan tuotteesi Puodista osoitteesta Huhdintie 10-12, Karkkila. Puotipuksu kertoo mielellään parhaista paikallisista nähtävyyksistä, ruokapaikoista ja muista palveluista.

Verkkopuodissa esillä olevat hinnat pitävät sisällään kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron. Veron osuus näkyy myös sähköpostiisi tupsahtaneessa tilausvahvistuksessa ja kuitissa. Puotipuksu varaa oikeuden hintojen muuttamiseen sekä mahdolliseen kaupan perumiseen itsestään riippumattomien toimitusvaikeuksien sattuessa, esim. Postin lakkoillessa ja muiden toimitusvaihtoehtojen ollessa kannattamattomia ja/tai toimimattomia.

Mikäli olemme normaalisti avoinna, pakkaamme tilauksesi kahden seuraavan työpäivän aikana ja saattelemme sen matkaan. Huomioithan, että Puotipuksu huilii pääsääntöisesti sunnuntaina ja maanantaina, joten lauantai-iltana tehdyt tilaukset käsitellään korkeintaan tiistaina. Loma-ajoista voit tutkia tarkempaa tietoa somesta tai blogin puolelta.

Saat tilauksen mukana antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, kun tuotteet on pakattu ja odottavat Postin noutoa. Mikäli olet tilannut pakettitoimituksen, laitamme sinulle samaan viestiin myös seurantakoodin. Kurkkaathan roskapostikansiosi, mikäli viestit eivät tavoita sinua. Usein ne löytyvät sieltä! Jos viestiä ei kuulu, ilmoittele tästä Puotipuksulle, niin tarkistetaan, että yhteystietomme ovat myös Puodin päässä oikeat.

Leppispuodissa käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Klarnan palvelut.

Huomioithan, että Posti on lyhentänyt pakettien noutoaikaa seitsemään päivään, joten olethan tarkkana noudon kanssa.

Leppispuodissa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle, poislukien Ahvenanmaa.

Puotipuksu pyrkii siihen, että verkkopuodin saldot pitävät kutinsa, mutta aina on mahdollista että myymälän ja Leppispuodin tuotemäärät eivät täsmää. Ilmoittelemme näin valitettavasta tilanteesta sinulle heti, jotta voimme pohtia yhdessä, miten hyvityksen ja/tai rahan palautuksen kanssa toimitaan.

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen ja/tai osan tuotteista, siitä on ilmoitettava etukäteen Puotipuksulle. Koska olemme kestävän kehityksen puoti, toivomme, että mietit tilauksesi etukäteen tarkasti, jotta turhilta palautuksilta vältyttäisiin. Kuluttajansuojalain mukainen palautusaika verkkopuodista on 14 vrk ja se koskee VAIN käyttämättömiä ja avaamattomia tuotteita alkuperäispakkauksissaan. Palautuksista voit laittaa sähköpostia osoitteeseen puoti@pikkuleppis.fi. Laitathan viestisi mukaan kuvat virheestä, mikäli kyseessä on viallinen tuote. Ensisijaisesti yritämme löytää viallisen tuotteen tilalle vastaavan tuotteen. Mikäli kyseessä on jo loppumaan päässyt tuote, sovitaan asiasta erikseen.

Paketoithan palauttamasi tuotteet huolellisesti. Laita mukaan nimesi, tilausnumeronumero tai Klarnan laskunumero sekä tilinumerosi, mikäli olet maksanut kortilla tai verkkopankin kautta. Saatuamme tuotteet palautamme maksamasi hinnan mahdollisimman pian. Emme vaihda palautuksia toiseen tuotteeseen. HUOM! Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Mikäli paketti palautuu meille Postista noutamattomana, palautamme asiakkaalle tilattujen tuotteiden summan vähennettynä palautumiskululla sekä tilauksen alkuperäisillä toimituskuluilla.

Tilausohjeet ja toimitusehdot